Banner2

Διαφήμιση

Σύντομα Νέα

CISA/CISM Prep courses

Αγαπητά μέλη,

Το ISACA Athens Chapter (www.isaca.gr),  σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρει τα επίσημα προπαρασκευαστικά σεμινάρια του ISACA International για τις πιστοποιήσεις CISA & CISM.  Τα σεμινάρια διεξάγονται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές σύμφωνα με την νέα διαδικασία του φορέα, ISACA’s Accredited Training Program, και με το προπαρασκευαστικό υλικό  που δίνει ο ISACA.

CISA Prep Course

Ημερομηνία: 18-20 Μαρτίου 2019

Ώρες: 9.00-17.00 (24 ώρες)

Εισηγητής: Νικόλαος Δράκος - Deputy Director Internal Audit, National Bank of Greece (CISA, CISM)

Δείτε περισσότερα

Γιατί να επιλέξετε το CISA:

 • Mandatory - gold standard certification for IS/IT Auditors145.000+ certified since 1978
 • 2800+ are employed as CEO, CFO or equivalent executive position
 • 31000+ are Audit Directors, Consultants and Auditors
 • #1 - Best Professional Certification Program Award - SC Awards 2018 RSA Conference
 • # 6 top paying IT certifications* 

CISM Prep Course

Ημερομηνία: 8-10 Απριλίου 2019

Ώρες: 9.00-17.00 (24 ώρες)

Εισηγητής: Νικόλαος Βασιλειάδης - Managing Director, Modprex (PMP®, PRINCE2 AgileTM, ISO 27001, 9001, 20000 Auditor, Lean IT Kaizen, Six Sigma ICBB IATA®, ITIL® Expert, ITIL® Practitioner, RESILIATM Practitioner, CISA, CISM, CISSP, ISEB BCMP, MCSE)

Δείτε περισσότερα

Γιατί να επιλέξετε το CISM®:

 • ISACA's premium certification focused on information security management
 • 42.000+ certified
 • 750+ are CEOs,CFOs or equivalent
 • 2500+ are CIOs, CISOs or equivalent
 • # 2 top paying IT certifications*

*Source

 1. https://www.scmagazine.com/2017-sc-awards-honored-in-the-united-states/article/638123/
 2. http://www.scawardseurope.com/results-2018/
 3. https://www.globalknowledge.com/us-en/content/salary-report/it-skills-and-salary-report/
 4. https://www.cio.com/article/3201151/certifications/the-top-6-governance-risk-and-compliance-grc-certifications.html

Περισσότερες πληροφορίες για τις πιστοποιήσεις CISA & CISM πατήστε εδώ.

Πληροφορίες/εγγραφές για τα σεμινάρια στην Ελληνοαμερικανική Ένωση: 210-3680907, training@hau.grNewsletter #1 (2008) PDF Εκτύπωση E-mail
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Ε.Ι.Ε.Σ.Π. προχώρησε σε ένα αριθμό συνεργασιών εκπαιδευτικής φύσεως εξασφαλίζοντας στις περισσότερες περιπτώσεις είτε εκπτώσεις στο κόστος συμμετοχής είτε προσκλήσεις για δωρεάν παρακολούθηση αυτών. Με τη συμμετοχή σας μπορείτε να λάβετε πιστοποιητικό παρακολούθησης και να εξασφαλίσετε ώρες συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (CPEs). Συγκεκριμένα τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τα οφέλη για τα μέλη του Ε.Ι.Ε.Σ.Π. είναι:


*************************************************
Project Risk Management Symposium 2008

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Διοίκησης Έργων (PMI Athens, Greece Chapter - PMI-GREECE) διοργανώνει συμπόσιο με τίτλο: “Project Risk Management Symposium 2008”. Το συμπόσιο θα λάβει χώρα την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008 στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς (Τέρμα Σωρού, δίπλα στα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ», 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου, οδός Μεσογείων 151) και ώρες, 09:00-17:00. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα   http://risk-congress.pmi-greece.org. Το Ε.Ι.Ε.Σ.Π. εξασφάλισε για τα μέλη του τρεις (3) προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν δωρεάν το συνέδριο. Οι προσκλήσεις θα διατεθούν με κλήρωση σε τρία μέλη, υπό την προϋπόθεση να μην είναι μέλη του PMI και να έχουν στείλει σχετικό αίτημα συμμετοχής στην κλήρωση μέχρι και την Τρίτη 17 Ιουνίου 2008 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .


**************************************************
3rd International Athens Conference on Project Management Best Practices 2008 - “Lessons Learnt from Large, Complex Projects”

Tο Center of Excellence in Project Management της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης διοργανώνει το 3ο διεθνές συνέδριο για βέλτιστες πρακτικές Διοίκησης Έργου στην Ελλάδα. Το συνέδριο θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008 στο Συνεδριακό Κέντρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα) και ώρες 08:30-18:00. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://conferences.hau.gr/?i=project2008. To Ε.Ι.Ε.Σ.Π. εξασφάλισε έκπτωση για τα μέλη του διατηρώντας την τιμή συμμετοχής early registration, δηλαδή € 390 + ΦΠΑ. Για να κατοχυρώσετε την προβλεπόμενη έκπτωση πρέπει να δηλώσετε κατά την αίτησή σας τον αριθμό μέλους ISACA και να έχετε μαζί σας την ταυτότητα μέλους κατά την προσέλευσή σας την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου.


**************************************************

CobiT Awareness & Overview: Principles and Core Elements - high level insight in CobiT as an IT Governance Framework

To Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής (ΕΙΠ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνει σεμινάριο σχετικά με τις δυνατότητες, τις προοπτικές και την επιχειρησιακή αξιοποίηση από ελληνικούς οργανισμούς του ιδιωτικού και ευρύτερου Δημόσιου τομέα, διεθνών βέλτιστων πρακτικών και προτύπων, όπως το CobiT. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008 στο Ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza (Βασ. Γεωργίου Α’ 2, Πλατεία Συντάγματος) και ώρες 09:00-14:00. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.eede.gr/content.asp?id=709&source=activities_2. Εις εκ των εισηγητών θα είναι και ο Πρόεδρος του Ε.Ι.Ε.Σ.Π., ο οποίος θα κάνει παρουσίαση με θέμα «ISACA and ITGI: Oversight & Trends of a global community of IT governance, assurance and security professionals».
Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στο ποσό των € 200. To Ε.Ι.Ε.Σ.Π. εξασφάλισε έκπτωση 25% για τα μέλη του. Για να κατοχυρώσετε την προβλεπόμενη έκπτωση πρέπει να δηλώσετε κατά την αίτησή σας τον αριθμό μέλους ISACA και να έχετε μαζί σας την ταυτότητα μέλους κατά την προσέλευσή σας την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου.


**************************************************

Accredited IT Management Professional Education Series

Το Athens Information Technology (AIT) διοργανώνει εντός του 2008 μία σειρά επιστημονικών εκδηλώσεων έχοντας ως αντικείμενο το ITIL, Cobit, και ISO20k, σε συνεργασία με την Quint Wellington Redwood η οποία είναι προμηθευτής εκπαιδεύσεων και εξετάσεων καθώς και ‘authorized partner’ του ISACA για το CobiT σε συνεργασία με το Chapter της Γαλλίας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.ait.edu.gr/profPrograms/AccreditedT_Programs.asp
To Ε.Ι.Ε.Σ.Π. εξασφάλισε έκπτωση 5% για τα μέλη του σε κάθε μία από τις εν λόγω εκδηλώσεις. Η συμμετοχή σας θα πρέπει να δηλωθεί στην κατωτέρω φόρμα εγγραφής που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα μέλη του Ε.Ι.Ε.Σ.Π.